Gipsplaat voor natte ruimten

Artikel delen

‘De beste gipsplaat voor de natte ruimte’: zo prijst Knauf de Knauf Drystar board aan. De plaat is namelijk een innovatieve combinatie van een high-tech vlies en een speciale kern van gips. Daardoor is de plaat extra vochtbestending (<3% vochtopname) en is deze net zo bestand tegen schimmels als een cementplaat. De plaat is dan ook ideaal voor wanden en plafonds binnenshuis die vaak met water in aanraking komen, zoals in badkamers en wellness ruimtes. Maar ook voor buitenplafonds.
 

Drystar-Filler is speciaal ontwikkeld voor het voegen en finishen van wanden en plafonds van Drystar-Board. Net als de nieuwe gipsplaat is de filler geschikt voor ruimtes die vaak met water in aanraking komen. De filler is een pasteuze mortel in poedervorm. Het verwerkt soepel en is tot een week lang te gebruiken na aanmaken. Bijzonder is dat de filler ook schimmelbestendig is. Het behaalt de hoogste klasse (10) conform ASTM D 3273.
Drystar-Board en Drystar-Filler maken onderdeel uit van een totaal systeem. Dat bestaat uit:
•    Drystar-Board 12,5 1200 3000 AK
•    Drystar-Board 12,5 1200 2600 AK
•    Drystar schroef XTN 38 mm
•    Drystar schroef XTN 23 mm
•    Drystar schroef met boorpunt
•    Drystar snelbouwparker
•    Drystar-Filler 5 kg
•    Corrosiewerende profielen in de klassen C3 en C5-M conform EN ISO 12944-2.

De prestaties van dit systeem worden gegarandeerd met KnaufZeker (www.knaufzeker.nl).

Knauf, www.knauf.nl/deidealenatteruimte