Mobiele laserscanner voor kleine projecten

Artikel delen

Met een meetbereik tot 30 meter is de Focus3D X 30 van FARO Technologies, Inc., ideaal voor scantoepassingen binnen een klein meetbereik. Denk aan metingen bij monumentenzorg, as-built documentatie, Bouw Informatie Model (BIM), engineering, facilitair beheer en forensisch onderzoek.
 

Met de mobiele Focus3D X 30 kunnen snel, eenvoudig en nauwkeurig metingen worden gemaakt van binnenruimtes, zoals kleine architectonische gevels, complexe structuren, misdrijflocaties, technische ruimtes en logistieke- en productieomgevingen. Door de combinatie van zeer nauwkeurige scantechniek met een uitstekende mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid, biedt deze apparatuur betrouwbaarheid, flexibiliteit en een real-time weergave van de vastgelegde gegevens. Net als andere laserscanners van FARO, beschikt de Focus3D X 30 over een klasse 1 laser die veilig is voor de ogen.
‘Inzetbaarheid en een hoge ROI staan centraal bij de FARO’s Focus3D X 30’, zegt Joe Arezone, Senior Vice President en Managing Director van FARO Europe en Asia Pacific. ‘Met zijn functionaliteit en een voordelige prijs die is afgestemd op scanprojecten voor een klein meetbereik, is dit een krachtig en effectief hulpmiddel voor klanten die moeten werken met een beperkt budget.’

FARO Technologies, Inc, www.faro.com