Raab Karcher wint award ‘Beste in Bouw’

Artikel delen

Tijdens de finale show van de Nationale Business Succes Award 2015 op donderdag 4 februari 2016 hebben wij, Raab Karcher, de award ‘Beste in Bouw’ gewonnen! De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland.

Het oordeel van de nominatiecommissie: ‘Raab Karcher BV is winnaar van de award ‘Beste in Bouw’, omdat het bedrijf een absoluut begrip binnen de bouwsector is, en –binnen die sector- op diverse onderdelen toonaangevend is, met name op het gebied van logistiek, de klant- en servicegerichte dienstverlening, innovatiekracht (RaabOnline, RaabCalc & RaabWorks) en de grote aandacht voor duurzaamheid (Greenworks).’
‘Het is deze combinatie van factoren die voor de Nominatiecommissie de doorslag heeft gegeven om de prijs voor ‘Beste in Bouw’ aan Raab Karcher toe te kennen. Geen van de andere voor de Beste in Bouw award genomineerde bedrijven in de bouwsector biedt een dergelijke combinatie van pluspunten.’