Renovatie & Transformatie 2016

Artikel delen

Het is weer bijna tijd voor de vakbeurs Renovatie & Transformatie. Zit u met een lastig probleem dat u graag eens wil bespreken met collega’s of deskundigen? Of bent u benieuwd naar nieuwe technieken en producten? Zin om bij te praten met een fabrikant? Kom dan tussen 12 en 14 april naar de Brabanthallen in Den Bosch voor de beurs voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed!
 

Op de vakbeurs treffen duizenden mensen elkaar. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze werken in de bouw en doen hun best om het renovatieproces in Nederland naar een hoger plan te tillen. Tijdens de beurs staat kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten centraal. Daar zijn verschillende ontmoetingsplekken voor ingericht. Een van deze plekken is bijvoorbeeld de Renovatie Arena, een centrale plek op de vakbeurs waar presentaties, netwerkbijeenkomsten en discussies plaatsvinden. Vindt u het prettig om uw problemen in wat kleinere groepen te bespreken? Geen probleem, daarvoor is de Kennistafel in het leven geroepen. Tijdens korte openbare sessies worden hier nieuwe en bestaande oplossingen voor lastige kwesties besproken.
Ben je benieuwd of Renovatie & Transformatie iets voor u is of wilt u gewoon meer informatie over de beurs? Op de website vindt u onder meer welke exposanten u tegenkomt op de beurs en aan welke activiteiten u kunt deelnemen. Ook kunt u zich registreren waarna u gratis toegang hebt tot de beurs in de Brabanthallen.

Ga naar de website