Renovatieput nu leverbaar mét reukafsluiter

Artikel delen

Bij renovatiewerkzaamheden wordt over de bestaande badkamervloer een nieuwe tegelvloer gelegd. Probleem daarbij is dat de vloerput te laag komt te zitten. Om dit te ondervangen heeft Aquaberg renovatieputten in RVS en ABS kunststof die nu mét reukafsluiters leverbaar zijn.

Om het hoogteverschil bij renovatie op te vangen, zal een installateur een nieuwe vloerput moeten plaatsen waarbij gehakt en gebroken wordt. Maar door dit hak- en breekwerk, kunnen ongewild lekkages ontstaan. Aquaberg heeft daarom speciale renovatieputten ontwikkeld die over de bestaande vloerput geplaatst worden zodat deze problemen niet optreden.

Compleet met reukafsluiters

Aquaberg heeft vanaf nu een complete renovatieput met keuze uit twee kunststof reukafsluiters van ø 60 en ø 76 millimeter, zodat u altijd de juiste reukafsluiter heeft. De producten zijn verpakt in een handige blister.

Niet meer hakken en breken

Om de renovatieput optimaal te laten functioneren, is het beter om het rooster van de bestaande vloerput te verwijderen. De renovatieput wordt direct over de bestaande vloerput geplaatst. De handelingen zijn zo eenvoudig dat iedere installateur, tegelzetter of ZZP-er deze kan uitvoeren. De kunststof reukafsluiters zijn eenvoudig op de juiste hoogte af te zagen.

Bekijk de instructievideo

Op onze website www.aquaberg.nl/instructie vindt u de instructievideo van de renovatieput met reukafsluiters.

www.aquaberg.nl

Standnummer: Hal 4 B010