Slimme make-over voor binnendeuren

Artikel delen

 

Binnen 48 uur tientallen deuren als nieuw. Een oude binnen- deur is binnen drie minuten gestript en enkele uren later van een nieuwe laag HPL voorzien. Meteen kan hij op de oude plaats gemonteerd worden; afstellen hoeft niet en er is nauwelijks afval. Zo krijgt een compleet gebouw, door hergebruik, weer een strakke, verzorgde uitstraling.

Gaaf en strak: zo ziet het hoofdkantoor van het grote dagblad er nu uit – waar eerst het oranje, groen en bruin van de jaren zeven- tig overheersten. Of het Haarlemse hotel waar de tientallen deuren gebutst en bekrast waren door koffers. En de school in Utrecht die in de zomervakantie moest worden gere- noveerd. Drie ‘zware’ gevallen waar Easy- pers  de  oplossing  bood,  verdieping voor verdieping. Tegen een scherpe prijs, zonder verspilling van materiaal en zó snel dat de gebruikers er geen last van hadden.

Hoe? In goed overleg en logistiek strategisch verzamelt Easypers eerst de oude deuren en haalt dan met de Boere-superschuurma- chine en speciaal Zwitsers schuurlinnen (korrel 24) razendsnel de oude laag eraf.  In de eigen perserij krijgen de gestripte deuren direct een nieuwe hoogkwalitatieve HPL-laag. Daarna kunnen ze moeiteloos worden ingehangen en van het bestaande (of nieuwe) hang- en sluitwerk worden voor- zien. In scholen, kantoren, ziekenhuizen en alle andere instellingen de ideale, razend- snelle oplossing.

Meer informatie hierover treft u bij easypers  http://www.easypers.nl

Bezoek ons ook  op de Renovatie-beurs standnummer 4 B008