Stofvrij werken op bouwplaats

Artikel delen

Werknemers moeten op de bouwplaats stofvrij kunnen werken. Daarom is het belangrijk regelmatig te stofzuigen. De Comzu bouwstofzuigers van Verhagen Leiden behoren tot de top van de A-klasse (labeling TNO). Praktisch ontworpen voor de bouwplaats, met grote (kruiwagen)wielen, extra dikke beschermbeugels, hijsbeugel en directe opvang in puinzakken.

De zeer robuuste maar slanke opbouw van de machines garandeert een zeer lange levensduur. Voorts zijn er M-filters en H(HEPA) veiligheidfilters beschikbaar voor het opzuigen van onder andere kwartsstof, hardhoutstof, gips, asbest en cementstoffen. Het primaire teflonfilter zorgt ervoor dat werknemers hun werk jarenlang veilig kunnen doen. Het label A betekent dat bouwplaatsmedewerkers ook het maximaal aantal uren per 8-urige werkdag kunnen werken dankzij deze Comzu stofzuigers, zonder dat de blootstelling aan bepaalde schadelijke stoffen, gemeten in de ademzone van de werknemer, wordt overschreden.

Informatie: www.verhagenleiden.nl/stofvrij-werken