De stootvaste akoestische oplossing voor wanden.

Artikel delen

In veel sporthallen en gymzalen zijn er problemen op het gebied van akoestiek. Het geluid wordt niet alleen door sporters als hinderlijk ervaren, voor docenten en instructeurs kan dit op lange termijn zelfs leiden tot gehoorschade.
 

Met Acoustico wandbekleding kan de hinderlijke nagalm, waar veel sporthallen en gymzalen mee kampen, tot een minimum worden beperkt. Deze oplossing bestaat uit een combinatie van Tectum wandpanelen en Colored OSB.

Colored OSB is 18mm dik, 600mm breed en 2480mm lang. Het paneel wordt geleverd met een rechte kantafwerking met aan de bovenzijde een sponning. Het paneel is voorzien van gaten met een doorsnede van 8mm, h.o.h. 16mm in een vierkant patroon en aan de achterzijde een mineraal vlies. Op aanvraag kunnen de panelen ook geleverd worden in een breedte tot 1200mm. Colored OSB is uit voorraad leverbaar in blauw, groen, rood, geel en naturel. Op aanvraag kunnen de panelen in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd worden. Afhankelijk van de gekozen bevestigingsmethode is een αW tot 0,75 haalbaar.
Tectum wandpanelen zijn 24mm dik en 600mm breed en worden geleverd in lengtes tot 3600mm. De panelen zijn langszijde voorzien van een vellingkant, de kopse kanten zijn recht en voorzien van een sponning voor een naadloze overgang naar Colored OSB. Op aanvraag kunnen de panelen ook geleverd worden in een breedte tot 1200mm. Tectum is standaard leverbaar in naturel en wit. Op aanvraag kunnen de panelen in elke gewenste RAL-kleur worden gespoten. Afhankelijk van de bevestigingsmethode is een αW tot 1,00 haalbaar.

Meer informatie: http://www.astrimex.nl/