Douche en bad ineen.

Artikel delen

Douchefabrikant Kinedo, bekend van het douchesysteem Kinemagic, introduceert Duo: een ruime douche en een comfortabel ligbad ineen. Met dit twee-in-een concept is het bad tevens als douche te gebruiken. De geïntegreerde glazen deur zorgt voor een eenvoudige en bijna drempelloze toegang tot het douche/bad.
 

Duo kent geen beperkingen qua afmetingen. Het douche/bad is leverbaar in vaste maten van 160, 170 of 180 cm, of in aanpasbare maten. De aanpasbare versie is tot op de mm nauwkeurig op maat te maken (lengte 158 tot 192 cm).
Kenmerkend is ook de laagste instap in de markt: indien volledig ingebouwd, is de instaphoogte van het douche/bad slechts 5 cm. Met behulp van de meegeleverde stelpoten is de hoogte van het bad aanpasbaar tot 17 cm.

Binnen één dag te monteren

De uitrusting is naar wens: beschikbaar als alles-in-een pakket, of zelf samen te stellen (diverse opties:massage, badwand, zitje,kraanwerk, comfortsteunen). Alle modellen zijn geschikt voor inbouw in een hoek of een nis, en zijn beschikbaar met hoofdzijde links of rechts. Duo is te monteren binnen één dag en daarmee ook zeer geschikt voor de snelle badkamerrenovatie, zoals het vervangen van een bad. Het plaatsen van Duo is eenvoudig. Voorbereidende werkzaamheden aan de muren en de vloer zijn niet nodig, tegelwerk hoeft niet verwijderd of vervangen te worden, egaliseren en boren in de vloer is niet noodzakelijk. Duo is volledig aan te passen aan de te vervangen badinstallatie dankzij de aanpasbare badmaten, en eenvoudig af te werken met de op maat zaagbare afwerkingstrips en de in hoogte verstelbare plint. Duo combineert het beste uit twee werelden. Het is niet meer nodig om te kiezen tussen ligbad en douche.Juist in de kleine badkamer kan dit een oplossing zijn om te genieten van de voordelen van beide, op een kleiner oppervlak.

Kinedo,www.kinedo.info/producten/duo