Inslagbeugel vraagt minder slagkracht

Artikel delen

Bevestigingsspecialist JMV introduceert een sterk verbeterde inslagbeugel. Hiermee kunt u eenvoudiger én sneller 16-20 mm leidingen op de ruwe betonvloer bevestigen.
 

Met de verbeterde inslagbeugel heeft u minder slagkracht nodig om de leidingen op ruwe beton-, kanaal-  of breedplaatvloeren te bevestigen: Ø 6 mm boren, inslaan en vast. Dat werkt gemakkelijker én sneller. Nog een tip: wanneer u twee inslagbeugels spiegelt, kunt u twee leidingen tegelijk in één boorgat bevestigen.
Door de inventieve griplijn zit de inslagbeugel met minder inspanning eerder vast in het geboorde gat. Dus ontstaat er maximale grip. De inslagbeugels hebben daarnaast een centreerpunt voor het snel kunnen ‘zoeken’ van het boorgat. De extra zware kwaliteit beperkt het krom slaan tot een minimum. Positioneringspunten zorgen voor een blijvend rechtstandige toepassing. Het vernieuwde ontwerp zorgt er ook voor dat leidingen met een grotere diameter minder snel beschadigen bij inslaan. Dit voorkomt ergernis, materiaal- en tijdverlies.
De vernieuwde JMV inslagbeugel is gemaakt van 2.0 mm plaatstaal en is gemakkelijk te monteren met een  SDS6 boor (separaat te bestellen). De JMV inslagbeugel voldoet aan de RoHS richtlijn (EU directive 2002/95/EF) en de REACH (EC1907/2006) richtlijn.
De verbeterde inslagbeugel is nu ook verkrijgbaar in handige emmer (inhoud 500 st.) met transparant deksel voor op de (natte) bouw. Handig, hiermee is voor de installateur direct duidelijk wat de inhoud van de emmer is.

JMV Installatiemateriaal, www.jmv.nl