Veilig gevoel dankzij prestatieve deuren

Artikel delen

REINÆRDT heeft een uitgebreid assortiment deuren, kozijnen en puien. Van eenvoudige deuren en kozijnen voor de woningbouw tot gecompliceerde variatie aan normdeuren in de utiliteitsbouw. Uiteraard voorzien van de bijbehorende certificaten volgens de laatste (Europese) normen en voorzien van het nieuwe GND label waardoor het mogelijk is om alle deurprestaties in één oogopslag af te lezen. Zo is de kwaliteit en zekerheid direct inzichtelijk. Zoals de prestaties op het gebied van brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid. Een deur met dit label van de overkoepelende organisatie van Nederlandse houten deurenfabrikanten, waar REINÆRDT actief lid van is, geeft je op die manier een veilig gevoel. Op het zekerheidslabel staat een QR-code. Door de QR-code te scannen met de speciaal ontwikkelde GND-app – gratis te downloaden in de App store en in Google Play – ziet u direct in welke zekerheidsklasse de deur valt. Zeer nuttig als het aankomt op zaken als de levensreddende functie van een brand- of rookwerende deur.