Weer een betrouwbaar riool zonder hak- en sloopwerk

Artikel delen

Veel rioleringen verkeren in een slechte staat. Het vervangen daarvan zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk betekenen. Met S4reno® realiseert Van der Velden Rioolrenovatietechnieken een rioolrenovatie binnen één dag, zonder breekwerk en overlast.

De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt. De gebruiker heeft weer een betrouwbaar, goed functionerend rioolstelsel tegen aanvaardbare kosten. Er kunnen met deze innovatieve rioolrenovatietechniek verschillende problemen worden verholpen, zoals renovatie van hoofdriolering, het renoveren en injecteren van putten, renovatie van binnenriolering en leidingen, deelreparaties aan hoofd- en binnenriool en leidingen. Het complete systeem maakt gebruik van een naaldvilt liner, geïmpregneerd met een componentenhars die via de inversiemethode in het riool wordt ingebracht. Ook ontluchtingen en rookgasafvoeren kunnen op deze manier worden behandeld. Deze lining kan zelfs in bochten van 90? worden doorgevoerd. Zo kunnen alle voorkomende leidingmaterialen, inclusief asbest, volledig vloeistofdicht gerenoveerd worden. Speciaal voor de industrie vervaardigde harsen maken het leveringsprogramma compleet.

Bekijk de mogelijkheden op de Renovatiebeurs in Den Bosch, van 12 t/m 14 april, stand nummer 04.E024 of informeer bij Van der Velden Rioolrenovatietechnieken (www.vandervelden.com/renovatie).