Maatwerk voor de vakman

Artikel delen

Normaal is het maatwerk ván de vakman, maar bij de nieuwe CYD werkbroeken van de Gen Y familie van Fristads Kansas is het maatwerk vóór de vakman. Want de delen van 4-way stretchmateriaal in de broek zorgen ervoor dat deze werkkleding uiterst comfortabel zit en beweegt. Ook als je tijdens je werkzaamheden veel moet bukken, buigen en knielen.  En niet geheel onbelangrijk: het is een prachtige broek. Geschikt voor werk én vrije tijd.

 

Comfort, functionaliteit en duurzaamheid, al deze aspecten zijn gecombineerd in dit doorontwikkelde type werkbroek voor de professional in de bouw, van bouwplaatsmedewerker tot loodgieter en van ZZP’er tot timmerman. Accountmanager Hugo Vedder van Fristads Kansas: “Elke functie heeft zijn specifieke eisen en wensen. Wij bieden een zeer brede lijn. Voor de timmerman is het handig dat er allerlei extra voorzieningen zoals spijkerzakken in de broek kunnen worden geïntegreerd, voor servicefuncties is een lichtgewicht uitvoering plezierig en voor de loodgieter is het een voordeel dat de broek in allerlei kleuren leverbaar is, ook in het wit. Door de mix and match van kleuren is de broek prima te combineren met items uit bijvoorbeeld het assortiment softshell kleding. Praktisch en het ziet er goed uit!”

Belangrijk is dat werkkleding comfortabel is bij het dagelijks werk. “Bij vrijetijdskleding vindt men comfort heel gewoon, bij het professionele werk waar men een dag lang in goede kleding moet werken zie je wel stretch, maar weinig 4-way stretch, zoals wij die bieden. Omdat de broeken in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn, zitten de stretchpanelen altijd op de goede hoogte op de benen en knieën. Op diverse plekken zijn zakken mogelijk. Dan heb je ook nog zaken als reflectiestrepen, dubbelgestikte kruisnaden en verstelbare pijpboorden boven de werkschoenen. Last but not least: de broeken worden vervaardigd in een duurzame kwaliteit van katoen, polyester en elastische vezels. Onderhoudsvriendelijk en prima te reinigen.”

Via een geselecteerd dealernet – met showrooms om de broeken te passen – is het brede assortiment werkkleding van Fristads Kansas leverbaar.

Fristads Kansas, www.fristadskansas.nl