Natuurlijke schoonheid van hout in alle kleuren

Artikel delen

Wees vrij in het ontwerpen van een bijzonder gevelbeeld met Dutchplank vezelcement gevelbekleding. Dankzij de eigenschappen, een uitstraling van natuurlijk cederhout en alle beschikbare kleuren, is deze gevelafwerking geschikt voor elk uniek project.
 

Een prachtig voorbeeld van vakantiehuisjes die zijn bekleed met verschillende kleuren. Door het toepassen van deze verschillende kleuren geeft dit een gevarieerd en zeer levendige uitstraling.

De Dutchplank panelen zijn zowel verticaal als horizontaal te monteren, waardoor architecten of ontwerpers een grote ontwerpvrijheid hebben. De gevelbekleding is geschikt voor nieuwbouw, renovatie en houtskeletbouw.
De gevelbekleding wordt gemaakt van vezelcement. Vezelcement komt tot stand wanneer Portland cement, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, calciumsilicaat, water en minerale vulstoffen worden gecombineerd. De natuurlijke cederhout uitstraling wordt nagebootst door persrollen met motieven die op de gevelpanelen worden gestempeld. De combinatie zorgt voor een uitstraling van natuurlijk hout maar met vezelcement eigenschappen. De gevelpanelen worden geleverd met een coating die voldoet aan alle hoge eisen.
Een vezelcement gevelbekleding is verder brandveilig, onderhoudsarm, niet rottend en recyclebaar. Ook zijn de panelen vormvast, weers- en UV-bestendig en milieuvriendelijk. Vier typische Hollandse kleuren zijn direct leverbaar: groen (Ral 6009), zwart (Ral 9017), antraciet (Ral 7016) en crème (Ral 9001). Kleuren bij afname van minimaal 30m2 of 39 panelen: alle RAL, Sikkens en NCS kleuren.

Milin B.V, www.dutchplank.nl