Raab Karcher zet zich opnieuw in voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Artikel delen

Met diverse sponsoracties heeft Raab Karcher een recordbedrag opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het sponsorbedrag van € 14.000 is door het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens een symbolische handeling in ontvangst genomen.

Als meer dan 30 jaar zorgen de Ronald McDonald Huizen ervoor dat ouders op loopafstand bij hun zieke kind kunnen zijn. Dit is een veilig idee voor kinderen, voor wie een ziekenhuisopname vaak al heftig genoeg is. Met het sponsorbedrag van Raab Karcher kan het Ronald McDonald Kinderfonds ruim 200 overnachtingen in een Ronald McDonald Huis mogelijk maken.

In het afgelopen jaar kregen de Raab Karcher vestigingen in Nederland de opdracht om een sponsoractiviteit op te zetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De acties liepen uiteen van een loterij tijdens de barbecue of Dikke Ribb’n dag tot een MTB tocht.  Daarnaast is de naamsbekendheid van het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens deze activiteiten verder vergroot. Klanten, leveranciers en medewerkers van Raab Karcher hebben hun bijdrage hieraan verleend en ervoor gezorgd dat er een recordbedrag bijeen is gebracht.

Ook in 2016 blijft Raab Karcher zich inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds.        

———————————————————————————————

Raab Karcher is sinds 1970 in Nederland actief. Met meer dan 800 medewerkers, 50.000 producten direct uit voorraad leverbaar en een uitstekende landelijke dekking behoort het bedrijf tot de grootste bouwmaterialenhandelaren van Nederland. Raab Karcher levert dagelijks, met behulp van meer dan 100 vrachtwagens, de bouwmaterialen ‘just in time’ op de bouwplaats af. Raab Karcher maakt sinds 2000 deel uit van Saint-Gobain Distribution, een multinational in bouwmaterialen, met meer dan 4.000 verkooppunten in 27 landen.