Tijdelijke mobiele badkamer

Artikel delen

U kent dat vast wel…… het is tijd om de badkamer te verbouwen en uw klant  heeft –misschien wel samen met u – inmiddels een mooie badkamer uitgezocht.  U kent zijn wensen en u kunt aan de slag. Klein nadeel: uw klant  kan tijdelijk zijn eigen douche of bad  niet gebruiken.  Speciaal voor dat tijdelijke  ongemak heeft DIXI de ultieme oplossing:  De Mobiele Badkamer.
 

De mobiele badkamer is voorzien van alles wat nodig  en wenselijk is om prettig te kunnen douchen en uw klanten het comfort te bieden van een echte badkamer.
De mobiele badkamer is voorzien van de nieuwste technische sanitair systemen en gemaakt van hygiënische en hoogwaardige materialen. De mobiele badkamer is bovendien voorzien van een wastafel, een ruime douche en toilet.  Om de badkamer te gebruiken is alleen een elektrische aansluiting nodig (220 volt) en een koudwater (gardena)aansluiting. De badkamer heeft beperkte afmetingen en is dus overal te plaatsen. De chauffeurs van DIXI plaatsen en sluiten de mobiele badkamer aan zodat de bewoner(s) er direct gebruik van kunnen maken.
Zijn de werkzaamheden klaar en kan de nieuwe badkamer in gebruik worden genomen, dan is één telefoontje voldoende om de mobiele badkamer weer weg te halen. De bewoner kan gaan genieten van de geïnstalleerde nieuwe badkamer. Met de mobiele badkamer van DIXI wordt dus extra service toegevoegd aan de werkzaamheden.

Informatie: DIXI, (078) 642 40 00, www.dixi.nl