Vakbeurs BOUW in TT Hall Assen

Artikel delen

Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2016 komt de complete bouwsector bij elkaar op de eerste editie van de Vakbeurs BOUW in de TT Hall Assen. Drie dagen lang is deze beurs hét trefpunt voor bouwend Noord- en Oost-Nederland.
 

Uit onderzoek onder ruim 1.500 bouw-gerelateerde bedrijven blijkt dat de VakbeursBOUW kan rekenen op maar liefst 10 tot 15.000 vakbezoekers en zeker 200 deelnemende bedrijven. Deze uitkomsten bevestigen dat er in Noord- en Oost-Nederland behoefte is aan een vakbeurs waar bedrijven zich kunnen presenteren en waar vakmensen zich kunnen laten informeren over de nieuwste producten en laatste ontwikkelingen in de sector.

Mogelijke deelnemers VakbeursBOUW

Alle aanbieders van bouwgerelateerde producten en diensten, zoals toeleveringsbedrijven voor aannemers en bouwondernemingen, installateurs, elektriciens, loodgieters, dakdekkers, constructiebedrijven, schilders en afwerkbedrijven, kunnen zich presenteren op de VakbeursBOUW. Maar ook leveranciers van klimaatsystemen, beveiliging, infrastructuur en verdere (project)inrichting. Op de beursvloer zijn zoveel mogelijk facetten uit de bouw vertegenwoordigd, zoals ook bedrijven met betrekking tot renovatie, restauratie, installatietechniek, afbouw, glas & verf/ coatings, grondverzet en water.

Mogelijke bezoekers VakbeursBOUW

De veelomvattende promotiecampagne van de VakbeursBOUW zal er op gericht zijn de volgende doelgroepen uit te nodigen voor een bezoek:
– alle vakmensen uit de bouwsector
– directeuren en eigenaren van bouwondernemingen en bouwgerelateerde bedrijven
– projectontwikkelaars en architecten
– bedrijven en privé-personen met (grote) bouwplannen
– overheden en semi-overheden met bouwgerelateerde taken

Doelgebied VakbeursBOUW

De VakbeursBOUW richt zich voor zowel de deelnemers als de bezoekers voornamelijk op het doelgebied Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en de gebieden Achterhoek en Veluwe. Zeker 80% van de deelnemers en bezoekers zullen uit dit gebied komen. De overige 20% komt uit de rest van Nederland.  

Meer informatie: www.vakbeursbouw.nl