Veilig werken op hoog niveau

Artikel delen

We kennen allemaal de wereldberoemde foto van werklieden die het oorspronkelijke World Trade Center in New York bouwden. Zittend op een stalen balk, op honderden meters hoogte zonder enige bescherming eten ze een broodje. Een mooie foto, maar gelukkig ook een manier van werken die ver achter ons ligt. Door wet- en regelgeving en gebruik van de juiste hulpmiddelen, is werken op grote hoogte inmiddels een heel stuk veiliger.
 

 

Specialisme

AerialWork Platforms is gespecialiseerd in veilig werken op hoogte en levert verschillende materialen waarmee wordt gestreefd naar een zo veilig als mogelijke werkplek. Het bedrijf kent vier kernactiviteiten, te weten: levering, montage en onderhoud van gevelonderhoudsinstallaties,verkoop en onderhoud van hoogwerkers; verkoop en onderhoud van werkbordessen voor treinstelonderhoud en verkoop en verhuur van zowel minihijskranen en glasmontageliften. Daarnaast kan men bij AWP terecht voor gebruikt materieel.
 

 

Certificering

De goed opgeleide vaklieden van AWP beschikken over ruime expertise en kunnen op basis daarvan uiterst deskundige adviezen uitbrengen. Het bedrijf is aangesloten bij de VSB en is uiteraard VCA-gecertificeerd. Medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.
 

 

Veilig en veilig houden: onderhoud

Maakt uw bedrijfspand gebruik van een gevelonderhoudsinstallatie, hou dan goed in de gaten of het onderhoud op de correcte manier wordt uitgevoerd. Gevelonderhoudsinstallaties moeten een paar keer per jaar technisch onderhouden worden om de veiligheid en betrouwbaarheid van de installaties te kunnen waarborgen. De installaties moeten ook eenmaal per jaar gekeurd worden door een erkende keuringsinstantie . AWP kan hierbij behulpzaam zijn. Bij oplevering van materialen door AWP geldt: Alle installaties voldoen aan de beoordelingsrichtlijn EN 1808. Bovendien worden ze voor de 1e ingebruikname door een Notified Body gekeurd en in gebruik gesteld, en voorzien van een keuringscertificaat.  
 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over werken op hoogte in combinatie met veiligheid of wilt u eens kennis maken met onze dienstverlening? We horen het graag en denken graag met u mee.   
 

Aerial Work Platforms BV
Van Foreestlaan 7b
2404 HC Alphen a.d. Rijn
T 0172 49 65 02
F 0172 49 66 13
E info@awp.nl
I www.awp.nl