VELUX en IsoBouw gaan verwerkers gezamenlijk opleiden

Artikel delen

VELUX en IsoBouw gaan samenwerken op het gebied van kennisoverdracht. Beide bedrijven starten in mei en juni met het organiseren van praktijkdagen voor aannemers en zzp-ers. Aanleiding van deze samenwerking is de enorme hoeveelheid potentieel werk met betrekking tot het renoveren van hellende daken. Dit biedt verwerkers de gelegenheid om extra omzet te behalen.
 

Het zolderisolatiesysteem SlimFix Deco van IsoBouw en de VELUX-dakramen vullen elkaar perfect aan. Met beide producten kan elke zolder omgetoverd worden tot een mooie en comfortabele leefruimte. Tijdens de praktijkdagen krijgen de verwerkers niet alleen tips en adviezen. Zij zullen ook zelf aan de slag moeten met het inbouwen van beide producten. Het uiteindelijk doel is om de professionaliteit en daarmee de commerciële succes van de deelnemers te vergroten.

De praktijkdagen vinden plaats bij het opleidingscentrum van VELUX in De Meern. Uitgebreide informatie over de praktijkdagen kunt u vinden via www.velux.nl/isobouw. Hier kunt  u zich ook gratis aanmelden voor het volgen van een kennissessie.