Verwerken van isolatie nog nooit zo relaxt

Artikel delen

Met MW 35 brengt Knauf Insulation een innovatieve isolatie-oplossing op de markt gericht op de verwerker. Revolutionair wat betreft de duurzame samenstelling van het materiaal -minerale wol- en de daaruit voortvloeiende eigenschappen. Relaxt met oog voor de gebruikersvoordelen voor de verwerker, het is licht in gewicht en compact verpakt. 

MW35

Het is uitstekend geschikt voor het isoleren van binnen toepassingen zoals plafonds, scheidings- en voorzetwanden. De minerale wol is gemakkelijk aan te brengen tussen metal stud profielen en houten stijlen/balken. te gebruiken voor Projecten in nieuwbouw, renovatie en transformatie lenen zich uitstekend voor deze isolatie

FLEXIBEL, KRACHTIG EN STEVIG TEGELIJK

 

MW 35 beschikt dankzij haar sterke minerale vezels over een goede drukweerstand waardoor de isolatieplaat zeer stevig aanvoelt. Dankzij het moderne productieproces is het flexibel en daardoor eenvoudig te verwerken, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen of rondom leidingwerk in wanden en plafonds.

 

LICHT IN GEWICHT EN COMPACT VERPAKT

 

Door de compacte verpakking van de isolatieplaten zijn de pakken makkelijk te hanteren en te vervoeren! Dat betekent minder gesjouw en lagere transport- en opslagkosten.
 

Voor meer informatie bekijk het productblad