Vocht en schimmelrisico’s: meten is weten!

Artikel delen

Slecht geventileerde kelders zijn vaak vochtig en genereren een hoge dampspanning. Dit heeft tot gevolg dat de luchtvochtigheid in de woning zeer hoog kan worden. Als het vocht weer condenseert als het in aanraking komt met temperaturen die lager zijn dan het dauwpunt., ontstaat vochtschade en schimmelgroei.
 

“Opdrachtgevers kijken mee met de bewijsvoering en door inzichtelijkheid worden projecten op een onderbouwde manier ingericht”

Waar ontstaat de schade? Wat is de oorzaak en welke oplossingen kunnen worden aangebracht? Door te beginnen met een meting worden vocht- en schimmelrisico’s in kaart gebracht. Problemen worden inzichtelijk gemaakt, de bouwkwaliteit wordt gegarandeerd en te nemen maatregelen worden in een vroeg stadium geïntroduceerd.

Ook als het gaat om het opsporen van lekkages en isolatieproblemen: meten is weten. Het product gamma van Testo kent uw behoefte en helpt u graag vooruit.

Linkje: