Accessoires voor Mbox

Artikel delen

Makita voegt drie handige accessoires toe aan het assortiment voor de bekende Mbox. Met een kofferinzet vol sorteerbakjes, een trolley en een stapelbare gereedschapskist veranderen meerdere Mboxen in een handomdraai in een overzichtelijke, compacte en mobiele gereedschapswagen. Gebruikers klikken de benodigde Mboxen op elkaar en rijden gereedschap en losse spullen vanuit de bus in één keer naar de werkplek.  
 

Het sorteersysteem met dertien gekleurde bakjes maakt een einde aan bits, schroeven, moeren en bouten die los in de gereedschapskoffer liggen en daardoor gemakkelijk kwijtraken. Deze accessoire (P-83652) is enkel geschikt voor Mbox nummer 1. De nieuwe trolley (P-83886) is geschikt voor alle in hoogte verschillende Mboxen. De gebruiker bevestigt de Mbox met een handig kliksysteem aan de trolley. Die is voorzien van twee handgrepen en vier zwenkwielen, waarvan twee met voetrem. De trolley heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg en voorkomt onnodig heen en weer lopen om al het gereedschap uit de bus te halen.  

Tenslotte heeft Makita het assortiment uitgebreid met een stapelbare gereedschapskist (P-83836). Deze kist bestaat uit twee compartimenten en is 143 mm hoog. Ideaal om bovenop een Mbox te klikken en zo handgereedschap en andere losse spullen gelijk mee te nemen.  

Makita, www.makita.nl