Wastafel en badmeubel smelten samen

Artikel delen

Duravit introduceert een innovatief procedé waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast tot een perfect geheel worden verbonden. Met deze volledig nieuwe optiek én techniek wordt de badkamer een meesterstuk.
 

Bij ‘c-bonded’ van Duravit wordt de meubelwastafel in een complex proces praktisch naadloos met de onderbouwkast samengevoegd. Door deze verbindingstechniek versmelten keramiek en meubel tot een eenheid. De wastafeldikte wordt daarbij onzichtbaar. De overgang van het gladde keramiek en de natuurlijke structuur van het hout voelt prettig aan.

‘C-bonded’ wordt gerealiseerd met de gepatenteerde keramiek DuraCeram®, die deze precisie en vormgeving überhaupt mogelijk maakt. Bovendien kent deze keramiek een hoge stootvastheid. De afzetvlakken aan de zijkant bieden aangenaam comfort tijdens het gebruik. Duravit toont de c-bonded technologie voor het eerst met de design-serie Darling New in combinatie met het meubelprogramma L-Cube.

Duravit Nederland, www.duravit.nl