DE KRACHT VAN GESNOERD, DE VRIJHEID VAN SNOERLOOS

Artikel delen

Het merk DEWALT is opgericht om innovatieve en ondernemende producten te maken, met de doelstelling prestaties van professionele eindgebruikers te verbeteren. Dit ethos drijft haar om systemen te ontwikkelen, die gemaakt zijn om voortdurend de grenzen van elektrisch gereedschap en wat het kan bereiken, te verleggen. In september 2016 lanceert DEWALT het revolutionaire XR FLEXVOLT platform – de eerste converteerbare 18/54V accu ter wereld.
 

XR FLEXVOLT van DEWALT heeft als basis een converteerbare 18/54V accu: volledig terugwerkend compatibel met bestaande 18V machines van DEWALT, maar met de optie om de spanning tot een nooit eerder geziene 54V op te voeren voor zwaardere elektrische gereedschappen. Gewoonlijk zijn accuplatformen een compromis tussen meer draagbaarheid en minder vermogen, tussen meer gebruiksgemak en een minder lange werktijd, als je ze vergelijkt met elektrisch gereedschap met snoer.

Langere werktijd, meer vermogen
DEWALT erkent de dagelijkse frustraties die deze beperkingen voor onze eindgebruikers met zich meebrengen en ontwikkelde daarom het XR FLEXVOLT systeem. XR FLEXVOLT heeft het dubbele voordeel van een onklopbare werktijd ten opzichte van  al het bestaande elektrische DEWALT gereedschap op 18V en het nodige vermogen voor nooit eerder geziene toepassingen met een accumachine.

XR FLEXVOLT en gereedschappen
Het vermogen van de XR FLEXVOLT accu opent nieuwe mogelijkheden op het vlak van zwaar bouwgereedschap. DEWALT lanceert dan ook een nieuw XR FLEXVOLT assortiment dat bestaat uit 8 Brushless producten: een 54V haakse slijper, een 54V cirkelzaag, een 54V Alligatorzaag, een 54V reciprozaag, een 54V invalzaag, een 54V tafelzaag, en twee 54V afkort- en verstekzaagmachines (216 & 250mm).

Maarten Van de Graaf, Brand Manager bij DEWALT: “Eenvoudig uitgelegd is het XR FLEXVOLT assortiment van DEWALT het volgende hoofdstuk op het vlak van accutechnologie. DEWALT lanceert een assortiment van gereedschappen dat niet alleen extreem krachtig is – het biedt per laadbeurt ook een looptijd die voor de meeste gebruikers meer dan een dag duurt. Deze technologie biedt eindeloos veel potentieel: voor alle mogelijke vakmannen.

www.dewalt.nl