Ketenintegratie bespaart tot 70%

Artikel delen

Gebruikers van de bouwsoftware van Kraan Bouwcomputing B.V. besparen in de praktijk tot maar liefst 70% op arbeid door toepassing van ketenintegratie, met name op het gebied van niet-planmatig onderhoud (NPO).  Door het gebruik van de KOVRA standaard, samen met de corporaties, hebben bouwbedrijven het aantal processtappen drastisch weten te verlagen.
 

 

Besparing op arbeid

De reparatieverzoeken worden vastgelegd bij de corporatie. Het bouwbedrijf hoeft deze echter niet meer handmatig over te nemen naar KRAAN. De verwerking van de afspraak gebeurt vervolgens alleen nog maar in KRAAN, net als verwerking van informatie over materiaal dat besteld moet worden, de gereedmelding en informatie over de kosten van de opdracht. Alles komt automatisch terug in de software van de corporatie. De automatiseringsstap levert een flinke arbeidsbesparing op waardoor bedrijven hun medewerkers voor andere werkzaamheden nuttig kunnen inzetten.

Bouwsoftware met ESB

De bouwsoftware beschikt over een ESB, ook wel Enterprise Service Bus, waarmee informatie uitgewisseld kan worden met andere systemen zoals portalen, apps of andere interne of externe softwareprogramma’s. De ESB kan dus voor allerlei integraties gebruikt worden zodat informatie niet meer dubbel hoeft te worden ingevoerd en er veel efficiënter gewerkt kan worden.

Integratie met Dispatch van Achmea

Een andere doorontwikkeling op het gebied van ketenintegratie binnen de KRAAN bouwsoftware is de diepgaande integratie met de software van Dispatch van Achmea. Bouwbedrijven die voor de relaties van Achmea schades repareren kunnen informatie ook met elkaar uitwisselen en hoeven informatie niet meer handmatig te verwerken in allerlei verschillende softwareprogramma’s. Ook dit is ketenintegratie puur sang.

Meer weten over ketenintegratie en hoe software hier bij kan helpen? We zijn benieuwd naar uw vragen.

Kraan Bouwcomputing (010-2866666)
www.kraan.com