Montagelijm in XXL worstverpakking

Artikel delen

Bison Professional heeft goed nieuws voor de vakman die regelmatig grote lijm- en montageklussen uitvoert. De leverancier van onder andere lijmen en kitten breidt de Poly Max range uit met de High Tack Express 600 ml worstverpakking. Met de montagelijm in grootverpakking gaat Bison voor maximaal gebruiksgemak, afvalbesparing en kwaliteit.
 

De nieuwe worstverpakking heeft ruim 2 keer zoveel inhoud als een standaard koker. De vakman hoeft dus maar half zo vaak van verpakking te wisselen. Daarnaast is de worst snel en gemakkelijk te wisselen en eenvoudig te verwerken. Voor een exacte dosering en een optimale lijmril worden een professioneel Poly Max Worstpistool en Poly Max High Tack V-nozzle met speciale V-opening aan het assortiment toegevoegd.

“Worstverpakkingen zorgen voor aanzienlijk minder afval op de bouwplaats. In vergelijking met standaard kokers wordt een besparing van 94% afvalvolume en 54% afvalgewicht gerealiseerd. Het afvoeren van afval is eenvoudiger en zorgt voor een flinke besparing”, vertelt John Peeters van Bison International.

De Poly Max High Tack Express is KOMO gecertificeerd en heeft een hoge aanvangshechting en snelle sterkte opbouw. De eindsterkte wordt na 4 uur bereikt. Het product is zowel binnen als buiten toepasbaar op vrijwel alle materialen. “Nu  dus ook in de ruimte worstverpakking voor de grotere montageklussen. We hopen het product aan veel bezoekers in Hardenberg te demonstreren”, besluit Peeters.

Bison Professional
www.bisonprof.nl

Bison Professional op Bouw Compleet 2016: Hal 4, stand 406