Nieuwe serie Besam SL500 schuifdeuren

Artikel delen

ASSA ABLOY Entrance Systems introduceert het nieuwe Besam SL500 automatische schuifdeursysteem. Het nieuwe systeem biedt een hele serie innovatieve oplossingen die zelfs in de meest veeleisende omgevingen betrouwbaar functioneren.
 

Of het nu gaat om een drukke ingang van een winkel of een elegante glazen welkomsthal, het modulaire Besam SL500 schuifdeursysteem biedt een functionele en esthetische oplossing die zich aan elke omgeving aanpast. De uitgebreide keuze aan glas en profielsystemen – van slanke, volledig glazen deuren tot deuren met robuuste profielen – geeft elke designer de vrijheid om het perfecte toegangssysteem te ontwerpen.

Duurzaamheid

“Onze nieuwe modulaire schuifdeursystemen zijn niet alleen perfect geschikt voor elk architectonisch project, ze dragen ook in grote mate bij tot een hogere duurzaamheid. Zo beschikken ze over een aantal functies die zorgen voor minder stroomverbruik, een lagere milieubelasting en minder tocht- en luchtlekkage. Daardoor dragen deze schuifdeursystemen bij tot een hogere energie-efficiënte. De nieuwe schuifdeursystemen zijn speciaal ontwikkeld om het binnenklimaat te beschermen”, zegt Juan Vargues, Executive Vice President van ASSA ABLOY en President van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Varianten

De krachtige Besam SL500 schuifdeurautomaat is geschikt voor deurgewichten tot maximaal 200 kg bij dubbele deurvleugels of 240 kg bij een enkele deurvleugel. Ze worden aangestuurd door een intelligent schuifdeurautomaat geschikt voor hoge prestaties en is beschikbaar in drie varianten. Standard, Slim en Telescopic. Met een hoogte van slechts 100 mm versmelt de Besam SL500 Slim schuifdeurautomaat optimaal met de omgeving en biedt tegelijk maximale prestaties. De schuifdeursystemen zijn makkelijk te bedienen met een intelligent touch display dat direct naast de deur, of op een afstand van maximaal 500 meter kan worden aangebracht.  

Veiligheid

“Wij sluiten absoluut geen compromissen op vlak van persoonlijke veiligheid in en nabij onze automatische deursystemen”, zegt Juan Vargues. “Daarom voldoet het Besam SL500 schuifdeursysteem aan alle operationele- en veiligheidsnormen conform de Europese Richtlijnen en de standaarden uitgevaardigd door de European Standardization Committee (CEN)”.

Meer informatie: www.assaabloyentrance.nl