Ontmoet bouwend Nederland tijdens Bouw Compleet Gorinchem

Artikel delen

Op 13, 14 en 15 september komt bouwend Nederland samen in de regio Zuid-Holland voor Bouw Compleet Gorinchem. Brancheprofessionals praten hier bij, ontdekken de nieuwste productinnovaties en leggen een fundament voor duurzame zakenrelaties. Deze 12e editie bundelen (regionale) bedrijven en adviesorganisaties weer hun krachten om een divers bouwplatform neer te zetten. Dit jaar is Bouw Compleet nóg veelzijdiger doordat de beurs gelijktijdig is met Beton Vakdagen en Verticaaldagen Benelux. Ook wordt er voor het eerst een Gereedschapsplein, Duurzaamheidsplein en VvE plein georganiseerd vol demonstraties en inspirerende kennissessies.
 

In 2016 bundelt Bouw Compleet haar kracht met Beton Vakdagen en Verticaaldagen Benelux, die gelijktijdig plaatsvinden. Ofwel: drie vakbeurzen, één entree, en nog meer exposanten. Op Beton Vakdagen treft u onder andere: VSB, Peri, Sika, B-Mac, Mebin, TMS, Progress Group en Hakron. De beurs is één van de grootste landelijke evenementen binnen de betonbranche. Deze editie staan thema’s centraal als ’richtlijnen voor ondersteuningen en bekistingen’ en ’veilig werken op hoogte’. Veilig werken op hoogte is natuurlijk een onderwerp wat naadloos aansluit op Verticaaldagen Benelux. De vakbeurs voor hoogwerkers, verreikers en minikranen. Prominenten op dit gebied die aanwezig zijn, zijn onder meer: Riwal BV, HDW Nederland BV en Eurosupply Hoogwerksystemen BV.

Testen & Demonstraties op het Gereedschapsplein

‘Tijdens Bouw Compleet 2015 hoorden wij in de wandelgangen dat er vraag was naar het actiever kunnen showen van gereedschappen. Na een brainstormsessie met de heer Kant van Fein zijn wij tot een nieuw concept gekomen; Het Gereedschapsplein’, zegt Lambert van Gameren, adviseur bij Evenementenhal. Op het Gereedschapsplein dragen meerdere grote merken zoals Fein, Metabo en Panasonic zorg voor het actief showen van hun gereedschappen. Bezoekers kunnen hier ook diverse gereedschappen zelf uitproberen. Het is een unieke gelegenheid om machines voor aanschaf eerst te kunnen testen! Zo laat Fein onder andere haar nieuwe aansluiting voor de oscillerende machines en accessoires zien en ervaren. Daarnaast presenteren ze een nieuwe lijn sterke, compacte en lichte accu schroefmachines op 12V. Naast het testen van gereedschap zijn er op het plein uiteenlopende workshops, nieuwe gereedschappen en beursacties vinden.
 

 

Volop kennis & beleving op het Duurzaamheidsplein

Deze editie geeft Greenworks Academy invulling aan het Duurzaamheidsplein. Greenworks, een initiatief van onder andere Raab Karcher, toont professionals in één oogopslag welke producten en installaties de betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen. Op het themaplein wordt door Greenworks Academy een live Academy georganiseerd dat dient als kennisplatform en ontmoetingsplek voor het thema duurzaamheid. Bezoekers van Bouw Compleet kunnen hier terecht voor onder andere kennissessies, demonstraties, pitches en meer!

Nieuw op de beurs: Vereniging van Eigenaren plein (VvE plein)

Bouw Compleet Gorinchem is een samenwerking gestart met Wonen Media. Deze uitgever exploiteert onder andere de website en het magazine Appartement & Eigenaar. Appartement & Eigenaar is het platform op het gebied van VvE beheer en hiermee de schakel tussen bouwen en wonen. ‘Deze samenwerking is aangegaan als versterking voor beide partijen op het gebied van duurzaamheid, bouwen en wonen. Appartement & Eigenaar richt zich onder meer op woningcorporaties, onderhoudsbeslissers, overheid en gemeente VvE’s. Dit is een doelgroep die Bouw Compleet deze editie extra wil aantrekken’, zegt Van Gameren. De samenwerking komt op de beursvloer in Gorinchem tot uiting met een speciaal Appartement & Eigenaar VvE plein. Hier kunnen (VvE) bezoekers vele workshops doen, van dakveiligheid en isoleren tot beton repareren. Verder zijn er expertpanels voor bezoekersvragen en diverse demonstraties.
 

 

Samen sterk!

Bouw Compleet is een platform met diepe wortels in de regio. Dit uit zich onder meer in activiteiten op de beursvloer, op initiatief van regionale bedrijven. Het Regioplein-Zuid Holland Zuid is hier een voorbeeld van en draait al drie edities mee met Bouw Compleet. Dit plein is opgezet voor en door enthousiaste bouwgerelateerde spelers uit de provincie. Op het Regioplein treft de brancheprofessional niet alleen bouwbedrijven als Van Wijngaarden maar ook regionale accountants, drukkers, websitebouwers en andere dienstverleners gespecialiseerd in de bouw. Zo is ook LinkedIn Academy aanwezig, zij zijn gespecialiseerd in trainingen over LinkedIn. Bezoekers kunnen leren hoe zij LinkedIn kunnen gebruiken om bijvoorbeeld meer omzet te genereren.

Meer info & tickets bestellen

Bouw Compleet is samen met Beton Vakdagen en Verticaaldagen Benelux te bezoeken bij Evenementenhal Gorinchem, op 13, 14 & 15 september 2016 van 13.00 – 21.00 uur. Voor een complete deelnemerslijst en meer informatie kunt u terecht op: evenementenhal.nl/bouwcompleet. Direct uw gratis tickets bestellen kan via: evenementenhal.nl/bouw-beton-go.