Overzichtelijke keuze van diamant gereedschap

Artikel delen

Genoeg gereedschap om het juiste diamantgereedschap te kiezen. Zo noemt Eric van der Worp van InterDynamics de overzichtelijke krant, die in een oplage van 100.000 stuks wordt verspreid in de bouwsector. “Zo heeft de tegelzetter, installateur, bouwvakker, straatmaker of andere specialistische professional in één uitgave compleet zicht op de producten die hem of haar het beste passen.
 

InterDynamics is specialist op het gebied van diamantgereedschap. Met een ongekend breed assortiment en veel expertise die via innovatieve producten op de werkvloer ‘spreekt’. Ook als het een prijstechnisch interessante oplossing moet zijn, bijvoorbeeld voor de zzp-er, of de hoogste kwaliteit voor het bedrijf dat een diamantzaag elke dag gebruikt.”  Verstand van diamant, is dan ook de lijfspreuk. “Met zo’n breed assortiment voor verschillende doelgroepen is er primair de technische vakhandel en bouwmaterialenhandel die daarover aan de professional advies kan geven. Wij leveren namelijk via een uitgebreid distributienetwerk, tot ‘om de hoek’ bij de professional. Men kan ook op onze website de producten vergelijken. Dit jaar hebben wij echter voor het eerst de toppers en aanbiedingen binnen onze productenrange in één krant gebundeld. Voor een direct vergelijk van prestaties, kwaliteit en prijzen. Twintig pagina’s praktische productinformatie voor de meest geëigende keuze. Dat is makkelijker dan allerlei informatiebladen over één product.” De krant wordt bij vakbladen in de bouw bijgesloten, ligt bij de vakhandel en wordt naar relaties gestuurd. “De krant is ook te downloaden van onze website.”

Van der Worp raadt de professionals aan om de krant te bekijken, mede omdat er noviteiten in zijn opgenomen. Zoals de superieure muurzaagmachine met een 3000 Watt sterke motor.
Deze muurbeul heeft een zaagdiepte van 143 mm en geeft zeer goed zicht op het werkgebied, in het bijzonder bij verticale klussen. Nieuw is ook de laser voor de compacte tegelzaagmachine Dynamic680. “Al ons gereedschap voor de tegelzetter (diamant tegelzaagbladen, diamant tegelboren en tegelzaagmachines) is van uitmuntende kwaliteit, want tegelwerk luistert nauw en wordt kritisch beoordeeld door opdrachtgevers.” Voor de prijsbewuste vakman is er een compact assortiment diamantzaagbladen en machines. “Tegen scherpe prijzen, getuige de nieuwe 600 mm tegelsnijplank voor slechts € 69,-. Onze geselecteerde dealers kunnen u het beste adviseren. Zij bieden u tevens een uitstekende service met als basis onze hoogwaardige producten.”

Interdynamics
www.interdynamics.eu