Sterk afdekvlies voor tapijt

Artikel delen

Schade aan het tapijt tijdens een renovatie kan in de papieren lopen. Zeker als het tapijt gelegd is per strekkende meter, zal zelfs de kleinste beschadiging meteen leiden tot forse herstelkosten. Het afdekken en beschermen van tapijt tijdens werkzaamheden loont. Een plasticfolie is prima tegen verfvlekken en stof, maar welk tapijt-afdekmateriaal is stevig genoeg om mechanische beschadigingen te voorkomen? Primaverde BV brengt sinds kort PrimaCover Carpetsaver FR op de markt. Dit bestaat uit twee lagen: een zelfklevende LDPE folie met daarop een schokabsorberend polyestervlies.
 

‘ Stevige ondoordringbare tapijtbeschermer van PrimaCover ‘

De zelfklevende folie is ondoordringbaar voor verf en water, terwijl het sterke polyestervlies juist extra bescherming biedt tegen klimmateriaal, werkschoenen, stenen, gruis, stof, gips, bouwstempels, kruiwagens en vallende gereedschappen. PrimaCover Carpetsaver FR scoort punten als het gaat om verwerkingsgemak. De hechting op tapijtgedekte vloeren en trappen is namelijk uitmuntend, terwijl het afdekvlies tijdens het aanbrengen toch gemakkelijk herpositioneerbaar is. Daardoor ligt het altijd goed.

De veilige lijmlaag op solventbasis tast de ondergrond niet aan en laat geen resten achter bij het verwijderen. PrimaCover Carpetsaver FR voldoet aan nóg een eis die steeds vaker verplicht wordt: het product is vlamvertragend (Flame Retardant) volgens norm DIN 4102-1.

Kennismaken op BouwCompleet

Tijdens Bouw Compleet in Hardenberg kunt u op de stand van Primaverde BV kennismaken met de beschermende afdekmaterialen van de merken PrimaCover en Permafix en met Curtain-Wall stofvrije afschermsystemen. Het assortiment PrimaCover afdekmaterialen is onder meer verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, schildergroothandels en ijzerwarengroothandels.

Kijk op www.primacover.nl of informeer naar de verkooppunten bij
Primaverde BV via 0416 – 820248.