Direct antwoord op uw vragen tijdens drb Combi-Event

Artikel delen

Bestelgemak via nieuwe app completeert dienstverlening

Het drb Combi-Event is een begrip geworden op de vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg. Van Dijk, Raadsma en Van Buuren presenteren zich al enkele jaren gezamenlijk met hun expertise in onder andere ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag. “Het mooie is: wij zijn daar niet alleen om vragen vanuit de bouw te beantwoorden; we hebben ruim dertig vooraanstaande fabrikanten en leveranciers van producten op ons drb Combi-Event om ons heen staan. Zo nemen wij de bezoeker makkelijk mee over de beursvloer om diens vragen en interesses direct van een antwoord en juiste richting te voorzien,” benadrukt Marcel ter Beek van de Van Buuren Groep.
 

De gehele hal 3 van de vakbeurs Bouw Compleet op 11, 12 en 13 oktober 2016 in de Evenementenhal Hardenberg is ingeruimd voor het drb Combi-Event. De specialistische groothandelaren Van Dijk uit Meppel, Raadsma uit Dokkum en Van Buuren uit Rijssen, zorgen gedrieën ervoor dat bouwers, timmerlieden, schilders, installateurs en alle andere takken van sport in de bouwsector drie dagen lang informatie op en rondom hun kennisplein verkrijgen. Marcel ter Beek: “Hadden wij bij voorgaande edities soms dagthema’s, deze keer willen wij de bezoekers praktisch helpen bij hun vraagstukken en productkeuzes. Want het is niet zo moeilijk om een product te (ver)kopen. Het is veel lastiger om het beste c.q. juiste product voor dat specifieke vraagstuk te adviseren. Nu nemen onze mensen de bezoeker met diens vraag mee naar de kwalitatief goede standhouders om ons heen voor productuitleg/advies. Daar heeft de klant wat aan.”
 

 

Compleet inzicht

De aanpak zal beslist werken, verwacht Ter Beek. “Zo krijg je een compleet inzicht in zaken als gereedschappen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk, ventilatie, installatietechnische producten, producten voor toegangscontrole, domotica, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding, noem maar op. De vakbeurs heet niet voor niets Bouw Compleet en dit jaar is er ook nog de koppeling met de Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen. Wij verwachten daarom nog meer interesse voor ons drb Combi-Event. Uit welke discipline men ook komt: het zal een feest der herkenning zijn. Want iedereen heeft wel een vraag over een gereedschap of product. Je hebt immers altijd wel een bijzondere klus of een specifiek probleem in de bouw. Dan is het prettig om al die producten bijeen te zien bij die exposanten, naast het brede assortiment artikelen dat onder private label te zien is in de Ivana stand. Dit merk voeren wij inmiddels al vele jaren en elke keer komen er nieuwe artikelen bij. Wij beschouwen het als een A-merk, in een heel sterke prijs-kwaliteitverhouding.”
 

De krachtenbundeling heeft zich bewezen. “Voor ons als drie partijen die elkaar regionaal uitstekend aanvullen en heel noord, oost en midden-Nederland bestrijken. Maar het werkt met name voor onze klanten. Alles bijeen in één hal en op één vakbeurs.” Marcel ter Beek voegt eraan toe dat niet iedereen deze beurs zal en kan bezoeken. “Wij hebben natuurlijk als specialistische groothandel vele vestigingen waar je kunt binnenlopen voor advies. Dat is ook één van onze kenmerken: goed advies, naast zaken als een uitgebreide voorraad en snelle levering. Het woord ontzorgen wordt vaak gebezigd, maar dat is toch echt wat wij voor onze klanten proberen te doen.”

Makkelijke bestelapp

In het kader van ontzorgen moet ook de nieuw ontwikkelde app worden gezien, waarmee men heel makkelijk producten bij de drie genoemde partijen kan bestellen. “Deze app wordt op het drb Combi-Event gedemonstreerd. Het is een aanvulling op de dienstverlening van Van Dijk, Raadsma en Van Buuren. Je ziet dat de ZZP’er lange dagen maken en pas ‘s avonds en in het weekend tijd hebben om producten te bestellen. De ZZP’er is altijd welkom in onze vestigingen voor begeleiding bij diens keuze, maar als men weet wat men wil, is de app supergemakkelijk, met duidelijke selectiecriteria om het goede artikel te vinden. Ook is er meteen veel detailinformatie over de producten te vinden. Voor de specialistische bedrijven  is het ook makkelijk, omdat men op orderniveau nabestellingen kan doen. Je kunt zelf de producten scannen en zo eenvoudig bijbestellen. Uiteraard staan onze buitendienstmensen nog steeds ‘in de startblokken’ om vragen te beantwoorden en te helpen bij de juiste productkeuze. De bestelapp past in onze service aan klanten, net als demonstraties, toolboxmeetings, excursies naar fabrikanten et cetera. Nogmaals, we willen niet zomaar een product, maar het beste en meest geschikte product aan u verkopen. Dat is ons doel.”

Voor meer informatie over en toegang tot het drb Combi-Event kunt u de website www.drb-combi-event.nl raadplegen.
 

Crème de la crème

Het drb Combi-Event in hal 3 van Bouw Compleet Hardenberg draait niet alleen om de organisatoren Van Dijk, Raadsma en Van Buuren. Zij vormen weliswaar de spin in het web, maar wijzen op de vooraanstaande leveranciers en fabrikanten die deel uitmaken van het drb Combi-Event. “Als eindgebruiker vindt in hal 3 alles van uw gading. Zo u wilt met steun van onze standbemanning die u graag loodst naar het welkome antwoord op uw vraag,” aldus Marcel ter Beek. Kijk voor de meest actuele lijst van mede-exposanten op de website www.drb-combi-event.nl.