Egaliseren op latexbasis

Artikel delen

Ardex introduceert de ARDEX k 60, een zelf nivellerend 2-componenten vloer egaliseringsproduct op latexbasis. Het product heeft geen voorstrijk nodig en is toe te passen op veel voorkomende ondergronden, ook op metaal.
 

Het product is onderdeel van een vochtbestendig systeem en daardoor ook geschikt voor diverse vloerbedekkingen en kant –en-klaar parket in de badkamer en kelder. Met ARDEK K 60 is geheel zonder water te werken, waardoor u onafhankelijk bent van aanwezige watervoorziening op de bouwplaats.
 
De uit 2-componenten bestaande vloeregalisatie bestaat uit een poeder- en een latexcomponent. De correcte mengverhouding staat zo al vast en te veel water toevoegen is niet mogelijk.
 
Het product is op bijna alle bouwondergronden zonder voorstrijk inzetbaar en heeft een hoge hechting op kritische ondergronden. Het egaliseringsproduct is watervast, vochtbestendig en flexibel. De mengverhouding staat vast door twee componenten en is zeer emissiearm.

ARDEX
www.ardex.eu