Lancering website Bouwopleiders.nl

Artikel delen

Op 1 juli 2016 is de website van bouwopleiders.nl gelanceerd. Via bouwopleiders.nl krijgen schoolverlaters, afstudeerders én zij-instromers advies over een loopbaan in de bouw- en infrasector. Met een paar eenvoudige muiskliks krijgen bezoekers inzicht in het aanbod van acht deelnemende opleidingsorganisaties. De website wordt ook gebruikt door Volandis, het nieuwe kenniscentrum in de bouw en infra, om werknemers te helpen aan hun duurzame inzetbaarheid te werken.
 

De acht initiatiefnemers van de website www.bouwopleiders.nl zijn BOB, KOB, BouwCirkel, Bouwmensen, Civilion, de Betonvereniging, Bouwend Nederland Academy en Soma Bedrijfsopleidingen. Daarnaast wordt er nog gesproken met meerdere specialistische opleiders.
Binnenkort zullen de bouwopleiders komen met nieuwe dienstverlening om een nog beter opleidings- en ontwikkelaanbod te krijgen voor de sector. Hierbij zal extra aandacht zijn om de sector voor te bereiden op een innovatieve toekomst. Met Bouwopleiders denken de opleiders in te kunnen spelen op snelle veranderingen in de markt en zullen ze ook voor productontwikkeling samenwerken. Bouwopleiders wordt op termijn ook de vindplaats van informatie over de innovaties in de markt.

Zie ook: www.bouwopleiders.nl