Leeuw-Bouw-Compleet

Artikel delen

Leeuwbouw is een technische groothandel die met meer dan 18.000 artikelen op voorraad een uitleveringsgraad van 98% heeft. Naast het leveren van de juiste producten, heeft Leeuwbouw de ambitie om naast leverancier vooral ook partner te zijn.
 

Het leveren van tijdswinst voor de bouw en industrie is hierbij belangrijk.  Daarnaast is een persoonlijk contact waarin gezocht wordt naar oplossingen op maat een speerpunt.
“Ontzorgen is ons fundament. Wij helpen onze klanten mee te denken naar een oplossing van hun probleem. Door eigen logistiek kunnen wij snel schakelen. Al onze standaard leveringen zijn franco. De beurs zien wij als een middel om onze klanten kennis te laten maken met onze binnendienst. Elke dag staan er 2 personen van de binnendienst en 2 personen van de buitendienst op de beurs.”
Op de stand van Leeuwbouw zullen tevens twee gastleveranciers aanwezig zijn. Dit zijn de bedrijven Labor en WIHA. Ze presenteren de nieuwste producten en zullen het publiek voorzien van verschillende demonstraties. Zo worden onder andere diverse boren gedemonstreerd en getest.

Bezoek Leeuwbouw op BouwCompleet in hal 4, stand 446
www.leeuwbouw.nl