Luchtdicht bouwen

Artikel delen

Ook Hakron is dit jaar weer prominent aanwezig op Bouw Compleet . De producent en leverancier op het gebied van bouwtechnische materialen voor woning- utiliteits- en civieltechnische bouwwerken, zal aanwezig zijn met verschillende divisies.
 

Naast Hakron zijn aanwezig Hakron Terwa, producent en toeleverancier van de prefab beton industrie, Innofix, dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek en Certacon, producent van onder meer metselwerkondersteuningen. Tot slot is ook Hakron installatiesystemen aanwezig. Deze divisie biedt in samenwerking met Walraven de BIS brandwerende – en bevestigingssystemen aan.
 
Hakron toont in Hardenberg verschillende innovaties. Op het gebied van betonconstructies en bekistingen, maar ook met betrekking tot woningbouw. Een voorbeeld is de dienstverlening en het productaanbod wat in het teken staat van luchtdicht bouwen. “Vanuit de praktijk is steeds meer vraag naar expertise en oplossingen voor luchtdicht bouwen. Reden voor Hakron om haar assortiment producten en oplossingen voor luchtdicht bouwen uit te breiden en te optimaliseren”, aldus Pascal van Herk, commercieel directeur van Hakron.
 
Hakron richt zich vanuit haar expertise, met het pakket LD voor luchtdicht bouwen op aansluitingen in de gevel- en ruwbouw. Hiervoor biedt Hakron producten en oplossingen aan die in Hardenberg te zien zijn. “We hopen op veel bezoekers want we hebben een hoop te laten zien. Graag tot ziens op onze stand,” besluit Pascal van Herk.
 
Hakron Nunspeet B.V.
www.hakron.nl
Hal 2, stand 227