fbpx

MULTIFUNCTIONELE RUGZAK VOOR GEREEDSCHAP

Artikel delen

Deze rugzak voor het opbergen van gereedschap kan wel eens de nieuwe metgezel van vaklieden worden die in de stad of op grote bouwplaatsen werken en mobiel moeten zijn. Trappenlopen of fietsen: de vakman kan zijn gereedschap en verbruiksmaterialen ergonomisch transporteren.
 

De rugzak voor gereedschappen werd ontwikkeld in samenwerking met Deuter Sport GmbH die op het gebied van rugzakken en draagsystemen beschikt over veel knowhow. Deze manier van dragen is speciaal geschikt voor onderhoudstechnici in steden die dagelijks trappen moeten lopen. Maar ook alle andere vaklieden kunnen voordeel halen uit de veiligheid en stabiliteit die de rugzak biedt, vooral op bouwplaatsen die niet makkelijk toegankelijk zijn.
 

De MultiPack is het mobiele verlengstuk van het Sortimo BOXXen-systeem, met als extra eigenschap dat hij op de rug gedragen wordt voor een nog makkelijker transport. In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een i-BOXX. Daarnaast is ruimte voorzien voor extra gereedschap en apparaten. Optioneel is een kunststof inleg voor gereedschap, met drie speciale uitsparingen voor het opbergen van Bosch Professional gereedschap zoals bijvoorbeeld een draadloze schroevendraaier. Dankzij de indeling blijven de schroevendraaier, de bits en de extra batterij netjes op hun plaats. De MultiPack heeft ook een compartiment voor documenten. Elke vakman en onderhoudstechnicus kan zijn rugzak individueel en volgens de vereisten van de bouwplaats uitrusten.
 

Interessant is de NFC-tag (Near-Field-Communication) aan de voorzijde, waarmee de rugzak gelinkt kan worden met de Sortimo Refill App voor snel aanvullen van de materiaalvoorraad..
Een regenkap beschermt de rugzak en het gereedschap bij slecht weer. Met behulp van een speciale houder en een extra spanband wordt de MultiPack veilig in het bedrijfsvoertuig geplaatst.    

Sortimo
www.mysortimo.nl/