Nieuwe beurstitel: Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Artikel delen

Bouw & Installatie Zuid-Nederland is een nieuwe beurstitel. Deze vakbeurs in Evenementenhal Venray heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche bij elkaar te laten brengen om zo samen nog meer uit de woning- en utiliteitsbouw te halen. De beurs vindt plaats op 1, 2 en 3 november 2016.
 

De beursorganisatie van Evenementenhal trekt samen op met deskundige partners, zoals Bouw Advies Instituut en Holland Solar. ‘Duurzaam en energiezuinig bouwen en renoveren gaat hand in hand met slimme installaties’, zegt Pieter van Bussel van Evenementenhal. ‘De vraag naar renovatie en nieuwbouw neemt toe, ook in Zuid-Nederland. Dat vraagt van zowel de bouw- als de installatiebranche een antwoord op maat, want de consument en het bedrijfsleven willen comfortabel en energiezuinig wonen. In de branches moeten de handen daarom ineen worden geslagen. Op deze vakbeurs presenteren wij die ketensamenwerking.’

Zuid-Nederlandse cases in beeld

Opvallende en innovatieve bouwprojecten uit Zuid-Nederland krijgen op de beursvloer speciale aandacht. Daarnaast is er een Demo & Experience Plein. Voor exposanten biedt dit de mogelijkheid om hun nieuwste innovaties en toepassingen te presenteren en demonstreren.
Er worden op de beursvloer ook themazones ingericht: bouw en installatie. Onder installatie valt ook Energie & Besparing. Op deze themazones krijgen exposanten en bezoekers de kans kennis en deskundigheid te delen over verschillende thema’s, zoals modulair bouwen en nul op de meter. Daarnaast biedt Bouw & Installatie Zuid-Nederland een kennisprogramma aan met deskundige sprekers uit de branche.

Meer informatie vindt u op www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie.