Nieuwe innovatieve steekwagen

Artikel delen

Altrad Fort introduceert een nieuwe 2 in 1 steekwagen die in een handomdraai verandert in een plateauwagen. Een arbeidsvriendelijk hulpmiddel dat met gemak 136 kg kan verplaatsen. Inklapbaar eenvoudig op te bergen en makkelijk om mee te nemen naar elke klus.
 

De steekwagen is in eigen beheer ontwikkelt. De steekwagen beschikt over een duurzaam stalen frame met een grote opklapbare voet en is eenvoudig in twee handelingen te verstellen voor opslag en transport. Het verplaatsen van zware ladingen gaat nu met zo’n gemak, dat het bijna leuk wordt. De werkzaamheden worden in ieder geval behoorlijk verlicht.

"Afhankelijk van de lading kan werken met een steekwagen behoorlijk
arbeidsintensief  zijn. Erg fijn dat Atrad Fort een bijdrage
kan leveren aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Verantwoord verplaatsen van producten is in ieders belang. Tenslotte willen we ons lichaam zo lang mogelijk in goede staat en conditie houden”, aldus de uitvinder van de Altrad Multishift.

Diverse wederverkopers & eindgebruikers hebben zich al gemeld. De eerste opleveringen zullen medio september plaats vinden. De nieuwe steekwagen heeft een garantie van drie jaar.

Altrad Fort
www.altradfort.nl
Hal 6, stand 602