Powertools uitgevoerd in carbon

Artikel delen

De nieuwste machines van Panasonic zijn uitgevoerd in zwart carbon. Het geeft de compacte schroefboormachine en slagschroefmachine een moderne snelle uitstraling.   
 

De borstelloze schroefboormachine EY74A2 is een compacte machine en levert uitstekende prestaties. Doordat de machine geen gebruik maakt van koolborstels is minder slijtage aanwezig en wordt onderhoud beperkt. De schroefboormachine is tevens voorzien van een functie waarmee de snelheid is te controleren. Speciaal toegevoegd voor gatzagen.

Naast de EY74A2 is er de slagschroefmachine EY75A7 die in carbon is uitgevoerd. De machine meet slechts 118 mm. Panasonic claimt dat het de meest compacte 18V machine ter wereld is. Het product is bekroond met een reddot design award 2016. Ook de slagschroefmachine is borstelloos.

Bij beide machines is een 3 of 5 Ah uitvoering beschikbaar. De 3 Ah uitvoering is wat handzamer en lichter. Met de 5 Ah uitvoering kan de gebruiker langer doorwerken. De keuzevrijheid is aan de eindgebruiker. Tevens zijn deze machines uitgevoerd met het Dual Voltage principe, waardoor ook bestaande 14,4V accu’s zonder problemen toegepast kunnen worden.

Panasonic
www.panasonic-powertools.eu