Projectgarantie op natuursteenlijmsysteem

Artikel delen

Het aanbrengen van verkleurings- en vervormingsgevoelig natuursteen op zelfs ongelijke ondergronden kent voor de specialisten van PCI geen geheimen. Het bedrijf biedt een projectgarantie van 10 jaar aan, waarbij het gehele project wordt begeleid: van advisering en training vooraf tot technische ondersteuning tijdens de verwerking.
 

De vijf volgens EN 12004 gecertificeerde lijmen, voegmortel en kit zijn als combinatie getest, niet alleen voor binnenruimtes, maar ook voor buitentoepassing zoals op balkon en terras. Binnenshuis kunnen zij ook op vloerverwarming worden gebruikt en biedt dit emissiearme systeem ook nog voordelen voor het ruimteklimaat.

Elk product valt op door specifieke eigenschappen, gericht op de ondergrond en toepassing of de soort natuursteen. De meest universele lijm is de flexibele, witte PCI Carraflex. Met middenbedlijm PCI Carrament, in de kleur grijs of wit, worden oneffenheden uitgevlakt en gecompenseerd. Vloeibedlijm PCI Carraflott NT verlijmt natuursteen op vloeren holtevrij. Lichtgewichtlijm PCI Carralight heeft een laag verbruik. En het Carra-systeem wordt afgerond met voegmortel PCI Carrafug en siliconenkit PCI Carraferm.

De eenvoudig te verwerken lijmen en voegmortels hebben een uithardingstijd van ca. 6 uur.

PCI
www.PCI-Afbouw.nl.