Tegel nivelleer systeem tegen hoogteverschil

Artikel delen

Fix Plus Nederland levert een uniek systeem waarmee hoogte verschillen tussen vloer en wandtegels eenvoudig zijn te voorkomen. Het zogenaamde Fix Plus nivelleer systeem. Een systeem  waarmee zowel de ervaren als ook onervaren tegelzetter uit de voeten kan.
 

Het Fix Plus Tegel Nivelleer Systeemook wel tegel levelling systeem genoemd, voorkomt hoogte verschillen tussen vloer- en wandtegels. Het is een oplossing voor zakkende en niet gelijk liggende vloer- en wandtegels.  Tijdens het leggen van een vloer of het betegelen van een wand, kan tijdens het droogproces van de tegellijm een krimp ontstaan. Met een nivelleer systeem wordt dit voorkomen en werkt u toe naar een vlak eindresultaat. Het systeem werkt met keggen welke meerdere malen zijn te gebruiken. Het systeem is geschikt voor zowel groot formaat tegels alsmede wand- en vloertegels.
Naast het nivelleer systeem, levert Fix Plus tegeldragers die worden gebruikt voor tuinterrassen, galerijen, balkons en buitenvloeren (keramische buitentegels met een dikte van 2 cm) Maar ook voor technische- en werkvloeren. Met de speciale opzet stukken is een vlonderterras eenvoudig te realiseren.

Door de corrector kan er over bijvoorbeeld een balkon met afschot zonder extra stel werk een vlakke vloer worden gerealiseerd. De verwijderbare tabs zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, 2, 3 en 4 mm. waardoor er voor elke situatie een geschikte voegbreedte kan worden gecreëerd.

Fix Plus Nederland
www.fix-plus.nl