Troelstra & de Vries wordt SOPREMA

Artikel delen

Per 1 oktober 2016 wijzigt officieel de naam van Troelstra & de Vries B.V. naar SOPREMA B.V. Sinds 1930 produceert Troelstra & de Vries BV bitumineuze dakrollen met een hoge kwaliteit, zoals Garantgum, Varyflex, Unicoat en APAX. Sinds de toetreding in 2007 tot de SOPREMA group, is het werkterrein steeds verder uitgebreid. Inmiddels kunnen vele vakmensen lezen en schrijven met de producten voor de complete bouwschil. Zowel bitumineuze- en kunststofdakbedekkingssystemen als PMMA harsen, isolatie, zonne-energie oplossingen en daglichtsystemen behoren tot de specialiteit.
Ook is Troelstra & de Vries inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van advies, ontwerp en begeleiding. Uw project is van A tot Z in goede handen. Troelstra & de Vries is met SOPREMA meegegroeid in oplossingen voor de complete bouwschil. Kort gezegd; van ROOF- naar FULLprotection. Een logische en volgende stap is het aannemen van de nieuwe naam.