Uitzenden zonder werving

Artikel delen

In deze economie kunt u niet zonder flexibiliteit in uw organisatie. Echter moet dit niet ten koste gaan van prijs en kwaliteit. U kiest graag zelf de kwaliteit die u nodig heeft. Maar de combinatie flexibel blijven en besparen is soms lastig te vinden.
 

Met de huidige regering zien we dat de flexibilisering van de economie enorm is gegroeid. Maar tegelijkertijd willen de beleidsmakers in Den Haag dat ook de kop in drukken. Met nog meer regels. En nieuwe wetgeving. Volgt u het nog? Flexibel ondernemen kost bedrijven veel tijd en kopzorgen. Met de peilingen voor de komende verkiezingen in het achterhoofd, lijkt het er allemaal niet beter op te worden. Of eenvoudiger. Het gaat zichzelf de komende jaren in ieder geval niet oplossen.
Vreemd en niet van deze tijd! Flexibel organiseren zorgt voor bestaansrecht van uw organisatie. Dat hebben we gezien toen de economie op z’n gat lag. Organisaties die flex inzetten bewegen mee met de markt.  
Dus gaat u inzetten op flexibiliteit. Daarbij denkt u wellicht aan een uitzendbureau. Maar welke kwaliteit haalt u dan binnen? U weet toch zelf waar u de kwaliteit kunt vinden? U kent uw eigen medewerkers toch het best? Dus werving en selectie uit handen geven aan een te duur uitzendbureau, niet doen! Een goedkoper alternatief staat wellicht op de lijst van 100 malafide flex-organisaties, maar of dat verstandig is…
En nu… payrolling? Uw medewerker als nummer 455 laten behandelen? Bij een organisatie met een prachtig volautomatisch systeem, waarbij ú nog steeds vragen moet beantwoorden over randzaken waar zo’n organisatie juist verantwoordelijk voor is? Nee.
De oplossing ligt in de combinatie. Uitzenden zonder werving. Want laten we het niet moeilijker maken dan dat het is. Kies gewoon wat voor u de beste oplossing is. Alle dienstverlening van een duur uitzendbureau, maar dan een stuk voordeliger. Waarbij u zélf uw kwaliteit kiest. En alle zaken gewoon worden geregeld zonder dat u daar omkijken naar heeft. Zo werkt u toch het prettigst? Onze klanten in ieder geval wel.

Sjack van Zandvoort
Persolvo – Uitzenden zonder werving
Kijk voor meer info op www.persolvo.nl