Vakbeurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Artikel delen

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan vakbeurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland 2016. Bouw & Installatie is dé vakbeurs waar op een unieke manier aanbieders van hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor de bouw en installatie worden samengebracht. Bezoek de beurs op 1, 2 en 3 november van 13.00-21.00 uur bij Evenementenhal Venray. Via evenementenhal.nl/bouw-ve kunt u zicht online registreren voor gratis tickets.
 

 

Een mooie mix aan segmenten

Ontmoet bedrijven actief in de woning- en utiliteitsbouw, w-installatietechniek, onderhoud & renovatiebranche en energie & besparing tijdens deze driedaagse vakbeurs. Dit is het moment om de nieuwste producten en diensten uit de bouw-, renovatie- en installatietechniekbranche te ontdekken. Onder andere deze bedrijven behoren tot het veelzijdige deelnemersveld: Vaillant, Van Walraven, Van der Winkel, Geurts-Janssen Habraken, Hakron en Werzalit.
 

Materia tentoonstelling, Demoplein en meer!

Breng tijdens de beurs vooral een bezoek aan het Demo en Experience plein. U wordt hier getrakteerd op de nieuwste innovaties uit de markt. Daarnaast presenteert Materia middels een tentoonstelling ruim 60 innovatieve bouwmaterialen en is er aandacht voor verschillende bijzondere bouwcases uit Zuid-Nederland.
 

Duurzame Donderdag

Op Duurzame Donderdag,de 3e beursdag, wordt in samenwerking met Bouwontbijt.com een bouwlunch georganiseerd. Vier interessante sprekers verzorgen tijdens de lunch een inspirerende presentatie over duurzaamheid. Meer informatie over de sprekers, topics en het aanmelden vindt u op de website.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouw