Bedrijfsmatige cursussen houtrotherstel

Artikel delen

Renovaid ontwikkelt niet alleen duurzame reparatie- en renovatiecomponenten voor het behoud van houwerktoepassingen, in haar opleidingscentrum zijn ook bedrijfsmatige cursussen voor applicateurs te volgen. ‘Kwaliteit komt tot zijn recht bij de juiste applicatietechniek’. Renovaid biedt verschillende cursussen houtrotherstel inclusief certificering.
 

Als applicateur weet u dat de kwaliteit van werkzaamheden valt of staat met het vakmanschap van uw medewerkers. Ook Renovaid deelt deze gedachte en biedt verschillende cursussen aan waarmee u het optimale resultaat haalt uit haar producten. De verkorte cursus professioneel houtrotherstel, de uitgebreide variant en tot slot is er een cursus op maat in te richten
 

 

Assesment

Voordat een keuze wordt genaakt voor een cursus of de inrichting van een cursus, kan een assessment worden afgenomen. Samen met een professional van Renovaid gaan uw medewerkers aan de slag en wordt het niveau ten aanzien van houtrotherstel beoordeeld. Aansluitend wordt een advies uitgebracht over te leren methoden en technieken en welke cursus hier goed bij aansluit. Wanneer de werkzaamheden van een dusdanig goed niveau zijn, kan tevens direct worden overgegaan tot certificering.
 

 

Verkorte cursus professioneel houtrotherstel

De verkorte cursus is speciaal bedoeld voor medewerkers die in het verleden al eens hebben deelgenomen aan een houtrotherstel cursus maar een opfrisser kunnen gebruiken. In de verkorte cursus wordt speciaal ingegaan op de specifieke eigenschappen van de Renovaid producten.
De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkdeel. In het theoretische gedeelte wordt het ontstaan van houtrot behandeld, worden reparatiemethoden onder de loep genomen en wordt de combinatie met de producten van Renovaid gelegd. Ook zal aandacht worden besteed aan ARBO- en milieu aspecten.

In het praktische gedeelte gaan de cursisten samen met de professional van Renovaid aan de slag met het toepassen van pastareparatie.

Uitgebreid

In de uitgebreide variant is ook ruimte voor theorie, maar daarnaast is het praktische gedeelte een stuk uitgebreider en completer. Er is aandacht voor doseren & mengen, verschillende freestechnieken worden behandeld en diverse toepassingsgebieden worden aangeleerd. Open verbindingen, pasta reparaties, scheuren + polyestervliessysteem, lamineertechnieken, deelvervanging en beglazing: een compleet gamma aan toepassingen.

Maatwerk en certificering

Voor speciale wensen of specfieke toepassingen ontwikkelt Renovaid in overleg met de opdrachtgever cursussen op maat. Denk bijvoorbeeld aan Betonherstel en anti-graffiti behandelingen. Deelnemers die met een goed gevolg een cursus afronden, worden gecertificeerd en ontvangen een op naam gestelde pas.

Meer informatie en aanmelden  

Meer informatie over het cursusaanbod van Renovaid en cursusdata vindt u op www.renovaid.nl Voor vragen kunt u ook mailen naar info@renovaid.nl of telefonisch contact opnemen via 0162-764188

Renovaid
www.renovaid.nl