Innovatie in brandpreventie

Artikel delen

Promat brengt  een innovatieve geschakelde brandmanchet op de markt genaamd Promastop-Uce. Het manchet is geschikt voor doorvoeringen van kunststof leidingen tot een diameter van 160 mm. De vernieuwde inhoud van glasvlies schuimt op bij brand en is drukopbouwend. Zo wordt bij brand de leiding dichtgeknepen en ontstaat een brandveilige doorvoering.
 

De werking van het vernieuwde materiaal is in vele toepassingen succesvol getest en wordt onderbouwd met testrapporten volgens Europese normen. Met deze geteste constructies wordt de kwaliteit van de brandveiligheid geborgd. Het brandmanchet is klaar voor het verkrijgen van het CE label zodra de norm hiervoor van kracht wordt.

Promastop-Uce is een doorontwikkeling van Promastop-U. De behuizing en de vertrouwde, eenvoudige montage zijn dan ook onveranderd gebleven. De nieuwe manchetten zijn per direct leverbaar via het dealernetwerk van de producent.

Novascope
www.novascope.nl