Inzicht in energiebesparende maatregelen?

Artikel delen

Het onderzoeken van gebouwen en installaties op bijvoorbeeld lekkages, vocht of temperatuurverschillen door luchtverplaatsing, wordt een stuk makkelijker met een warmtebeeldcamera. Testo introduceert een nieuwe range in combinatie met bijbehorende app.
 

De nieuwe serie warmtbeeldcamera’s van Testo zijn robuust, handzaam en kunnen intuïtief worden bediend. Extern, is het gebaseerd op de beproefde warmtebeeldcamera-serie van Testo die werd geëerd met de German Design Award 2016.

App

Met de voor iOS en Android gratis verkrijgbare Testo Thermography App kan men snel compacte rapporten maken, online opslaan en per e-mail versturen. Bovendien biedt de app handige tools voor de snelle analyse ter plaatse – bijvoorbeeld om extra meetpunten toe te voegen, het temperatuurverloop over een lijn te bekijken of een warmtebeeld te voorzien van commentaren. Ook handig: met de app verstuurt u warmtebeelden live naar uw smartphone of tablet en kunt deze gebruiken als tweede display. Bijvoorbeeld voor uw klanten.

Testo
www.testo.nl