Nieuwe generatie jassen

Artikel delen

Afgelopen jaar lanceerde Snickers Workwear een compleet nieuwe generatie werkbroeken in vier compleet verschillende families. Nu is ook de collectie jassen opnieuw uitgevonden. De introductie van de vier werkkledingfamilies: RuffWork, Flexiwork, LiteWork en AllroundWork, zorgt ervoor dat vakmensen kleding vinden die precies aansluit bij hun wensen en eisen.
 

De invloed van outdoorkleding zie je duidelijk terug in de nieuwe collectie. Het FlexiWork Shell Jack 1300 bijvoorbeeld heeft getapete naden en de op het lichaam afgestemde pasvorm heeft drielaags Cordura verstevigingen op alle plekken die slijtgevoelig zijn. De opvallende ritsen verbergen ruime zakken en extra ventilatiemogelijkheden.

"Het 1300 Shell Jack is een uitstekend voorbeeld van hoe we geavanceerde bescherming tegen weersinvloeden kunnen bieden met een goede pasvorm en ventilatie die het op kan nemen tegen de beste outdoorkleding, maar met de slijtvaste duurzaamheid en geavanceerde functionaliteiten die vakmensen nodig hebben" aldus Henry Lundberg, manager R&D bij Snickers Workwear.

Kiezen uit de nieuwe jassen is eenvoudig door de indeling in vier verschillende families. Elke familie van de nieuwe generatie werkkleding heeft zijn eigen kenmerken; Ruffwork jassen voor werk in zware en zeer koude omstandigheden, FlexiWork jassen waarin je in optimale bewegingsvrijheid kunt werken, LiteWork jassen die je snel aanschiet en je beschermen tegen de wind en de Allroundwork jassen die geschikt zijn voor elke dag.

Alle jassen in de nieuwe collectie zijn zo ontworpen dat er veel ruimte is voor een bedrijfslogo. Samen met de nieuwe kleurcombinaties ontstaat een sterke uitstraling die eenvoudig te combineren is met andere kledingstukken uit de collectie. Bijvoorbeeld een RuffWork broek gecombineerd met een FlexiWork jas voor extra bewegingsvrijheid. Zo ontstaat een volledige outfit die op het lijf van de professional geschreven is.

Ervaar de nieuwe generatie jassen van Snickers Workwear zelf. Ze zijn verkrijgbaar bij meer dan 450 Snickers Workwear dealers in Nederland.

Snickers Workwear
www.snickersworkwear.nl