Online veiling wegens opheffen materieeldienst

Artikel delen

Van 12 tot en met 16 november 2016 organiseert BVA Auctions een online veiling in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling  wegens het opheffen van de eigen materieeldienst. Hendriks Bouw en Ontwikkeling focust zich steeds meer op haar kernactiviteiten: ontwikkelen, realiseren, installeren en beheren. “Bij deze activiteiten past geen materieeldienst,” aldus Rob Haarmans, directeur bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling. “Wij hebben besloten ons materieelpakket af te stoten.”
 

 “We hebben een meerjarig contract afgesloten met Volker Wessels voor de huur van het bouwmaterieel. Een bewuste keuze voor deze partner gezien de schaalgrootte, duurzaamheid en aanvullende dienstverlening op het gebied van bouwplaatsinrichtingen.” Inmiddels zijn diverse bouwplaatsen voorzien van ander materieel. Hoewel het in eerste instantie even omschakelen was, zien onze bouwplaatsmedewerkers ook de meerwaarde in van deze manier van samenwerken.
 

 

Materieel

Het aanbod bestaat uit o.a.: grote hoeveelheid steigermaterialen, bouwplaats inrichting, bouwhekken, zwerfstroomkasten, bouwliften, kantoorunits, stenenklemmen, zaagtafels, tegelzagen, containers, baddinghout, hijsmaterialen, elektrakabels, terreinverlichting, romneyloodsen, gereedschap, magazijninrichting, etc.

Aanbod bekijken

Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op zaterdag 12 november 2016 van 08:00 uur tot 12:00 uur aan de Kanaalstraat 12, 5347 KM Oss.

Het bieden start op zaterdag 12 november vanaf 17:00 uur en sluit op woensdag 16 november 2016. Voor meer informatie ga naar de veiling!   

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

BVA Auctions
www.bva-auctions.com