Presentatie esthetische toepassingen aluminium

Artikel delen

In het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen geeft Joost Roelofs van architectenbureau Diederendirrix dinsdag 15 november een lezing over onder meer esthetische aluminium toepassingen in de hedendaagse architectuur.
 

Hij doet dat aan de hand van diverse bekende nieuwbouw- en renovatieprojecten. ICDuBo is het grootste centrum van de Benelux op het gebied van duurzaam bouwen. Deelnemers aan de lezing krijgen bovendien een rondleiding door ICDuBo, waar tientallen innovatie en duurzame bouwtoepassingen en -oplossingen staan opgesteld. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar marketing@roval.eu

–    15 november, aanvang 14:00 uur
–    toegang gratis
–    na afloop een hapje en een drankje

Graag tot ziens!

www.icdubo.nl
www.diederendirrix.nl